Nederlands

Ontbijt en lunch in Maastricht: voordelig genieten bij de beste restaurants

Ontbijt en lunch in Maastricht: voordelig genieten bij de beste restaurants
Selecteer taal
Nederlands Nederlands
Français Français
Nederlands Nederlands
Deutsch Deutsch
Français Français
Deutsch Deutsch
English English
Begin je dag met een uitgebreid ontbijtje in deze Bourgondische stad of trakteer jezelf halverwege de dag op een smakelijke lunchpauze. Dankzij Social Deal ga je voordelig ontbijten en lunchen, met korting tot wel 70% in Maastricht en omstreken. Maak kennis met bruisende eetgelegenheden en sfeervolle restaurants, en geniet van de allerlekkerste gerechten die de stad je te bieden heeft.
In 3 stappen jouw Social Breakfast & Lunch gereserveerd
Waar wil je uit eten?
Wanneer wil je uit eten gaan?
Wie ga je meenemen?
Heerlijk ontbijten in Maastricht
Als je de stad gaat verkennen, wil je natuurlijk niet met een hongerig gevoel rondlopen. Een goede start is essentieel, zeker tijdens een dagje Maastricht. Of je nu van plan bent om te gaan shoppen, de stad wil ontdekken of gewoon flink wil gaan wandelen; een stevig ontbijt is altijd een goed idee.
Gelukkig zijn er in Maastricht allerlei plekken waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, zowel in het bruisende centrum als in de buitenwijken en nabijgelegen plaatsen. Heb je zin in croissants en belegde broodjes? Is een eitje onmisbaar bij ieder ontbijt? Of kijk je uit naar een kom verse yoghurt met fruit en muesli? Waar je ook zin in hebt, er is altijd wel een restaurant met een passend aanbod in Maastricht!
Uitgebreid lunchen in Maastricht
Ben je al een tijdje op avontuur en begint je maag tegen je te spreken? Dan wordt het hoog tijd voor een overheerlijke tussenstop! Schuif aan bij een fijn restaurant in Maastricht en verwen jezelf met een royale lunch. Ga je voor een uitgebreid 12-uurtje of kies je liever voor een 2-gangenlunch? Kom helemaal bij tijdens je lunchbreak dankzij de topdeals van Social Deal en geniet van de allerlekkerste gerechten.
Heb je al bedacht waar je zin in hebt voor de lunch? (Warme) belegde broodjes, soepen, een tapaslunch of pannenkoeken? Of gaat je voorkeur toch uit naar wraps, tosti’s, een maaltijdsalade of een stevige burger? In Maastricht zijn de keuzemogelijkheden eindeloos!
Uit eten in Maastricht: ontdek het diverse aanbod
Heb je je ontbijt en lunch alweer lang en breed achter je gelaten en smaakt dat naar meer? Geen zorgen. Via Social Deal ga je met hetzelfde voordeel ‘s avonds uit eten bij restaurants in Maastricht. Geniet van meergangendiners, royale All-You-Can-Eat arrangementen of kies voor een lichte snack met een verfrissend drankje.
Voordelig genieten van high tea en borrel
Kijk je uit naar een gezellige middag met een goede kop thee en allerlei zoete en hartige lekkernijen? Of wil je eens een borrelarrangement proberen, waarbij je naast bijzondere drankjes ook geniet van smakelijke hapjes en snacks? Ontdek voordelige high tea- en borreldeals in de regio en profiteer maximaal van al dat lekkers!

Breid je dagje Maastricht verder uit

Maastricht heeft uiteraard nog veel meer te bieden naast al deze culinaire belevenissen! Ontdek de stad aan de hand van de tofste uitjes, laat je in de watten leggen met een relaxte wellness- of beautybehandeling en overnacht in de beste hotels van de stad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel ons volledige dealaanbod in Maastricht: